Verregaande service in vloerbekleding

Overweegt u vloerbekleding in Gent of omstreken te laten leggen? Doe dan beroep op de jarenlange ervaring van Schilder- & Decoratiewerken Guido Coddens. Dit bedrijf zorgt voor een feilloze plaatsing van diverse soorten vloerbekleding, zoals vinyl, tapijt en laminaat.

Wij leggen Vinyl, tapijt en laminaat

Elke vloerbekleding heeft zijn voordelen. Zo is tapijt zalig warm in de winter en vooral geschikt in de slaapkamer en leefruimte. Vinyl is dan weer onderhoudsvriendelijk en een goed alternatief voor tegels in bijvoorbeeld de keuken. Laminaat is natuurlijk budgetvriendelijker dan parket. Guido Coddens gaat samen met de klant op zoek naar de meest efficiënte vloerbekleding voor elke ruimte in huis.

Tevreden klanten

Degelijk advies, een optimale service en het gebruik van kwaliteitsmaterialen zijn troeven die u in ons bedrijf altijd zal terugvinden. Die aanpak resulteert in tevreden klanten niet alleen in Gent maar in heel Oost- en West-Vlaanderen en Brussel. Misschien wil u nog een stapje verder gaan en naast het leggen van uw vloerbekleding ook uw schilderwerken, behangwerken, gyprocwerken en decoratiewerken aan ons toevertrouwen? Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie of een vrijblijvende offerte. Wij maken graag tijd voor u!