Specialist in schilderwerken

Wil u een bedrijf vinden gespecialiseerd in schilderwerken in Gent? Maak dan kennis met de expertise van Schilder- & Decoratiewerken Guido Coddens. Guido Coddens heeft meer dan een kwarteeuw ervaring als schilder en is werkzaam in Oost- en West-Vlaanderen en in Brussel.

Binnen- en buiten

U kan Schilder- & Decoratiewerken Guido Coddens inschakelen voor alle schilderwerken binnen en buiten, en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. We gebruiken verf van gerenommeerde kwaliteitsmerken Herbol en Sikkens om een perfect resultaat te garanderen. U kan kiezen uit een zeer ruime waaier aan kleuren via de brochure of de toonzaal van de leverancier.

Een greep uit onze schilderwerken

  • Schilderen en lakken van alle houtwerk
  • Schilderen van muren en plafonds binnen
  • Schilderen of kaleien van de buitengevel
  • Enz...

Onberispelijk werk

Schilder- & Decoratiewerken Guido Coddens uit Gent staat garant voor verzorgd schilderwerk en een mooie afwerking. Alles wordt met zorg afgeplakt en de meubels worden ingepakt, zodat er nergens verfspatten te bespeuren zijn. We laten de werf ook altijd netjes opgeruimd achter.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen? Of wil u vakkundig advies over de verschillende mogelijkheden? Neem dan beslist contact op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op. Keurt u deze goed? Dan kan het echte werk beginnen.

Bent u al op de hoogte van onze andere activiteiten? We komen ook bij u langs voor behangwerken, vloerbekleding, gyprocwerken en decoratiewerken.