Gekend voor gyprocwerken

Wil u een zolder omtoveren tot een studieruimte of een speelplek voor de kinderen? Laat uw kleine gyprocwerken in Gent uitvoeren door Schilder- & Decoratiewerken Guido Coddens, een betrouwbare interieurpartner die al vele jaren in het vak staat.

Harmonie tussen schoonheid en functionaliteit

Op zoek naar een interieur dat uw persoonlijkheid en lifestyle weerspiegelt? Een inrichting die zowel op esthetisch vlak als op functioneel gebied aan al uw eisen voldoet? Schilder- & Deoratiewerken Guido Coddens maakt uw interieurdroom waar. Dit bedrijf uit Gent plaatst zowel wanden als plafonds in Gyproc. Alles wordt schilderklaar afgeleverd maar u kan de plafonds en wanden ook door ons laten schilderen in diverse kleuren.

Oplossing op maat

Gyproc is een mooie, handige manier om uw kamers netjes af te werken. Ook in vochtige ruimten zoals badkamers kan dit zonder problemen worden geplaatst. We werken steeds op maat van uw wensen en verwachtingen. U kan bovendien rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding, niet alleen voor gyprocwerken maar ook voor schilderwerken, behangwerken, decoratiewerken en het leggen van vloerbekleding. Nog vragen? Neem dan zeker contact op. Wij staan alle dagen paraat!